Keluarga SHATTIRS

Keluarga SHATTIRS
Assalamualaikum WBT

SHATTIRS Followers

Popular Posts

Saturday, September 12, 2009

SHATTIRS 2Salam untuk semua ~

[ Bicara Shattirs 2 ]


Alhamdulillah,dengan nikmat Islam dan Iman darinya dapat kita hidup dan melaksanakan amalan sebagai seorang mukmin yang beriman dan bertaqwa.Bersyukur juga kepadanya kerana kita semua dipanjagkan umur dan dimurahkan rezeki.

Hari ini sudah 21 Ramadhan,Alangkah sedihya kerana kita akan meninggalkan bulan yang cukup penuh dengan kenikmatan serta nikmat pengampunan dari Allah tuhan semesta alam.Oleh itu,Didalam fatrah 10 malam terakhir ini,sayugianya kita dapat mengambil peluang untuk mengecapi ganjaran pahala yang amat besar serta tergolong bersama mereka-mereka yang diampunkan Allah serta diberi nikmat malam Lailatul-Qadar.InsyaAllah.

Dikesempatan yang ada ini,sekali lagi saya ingin mengucapkan Salam Ramadhan Kareem dan Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir dan Batin untuk semua pegunjung blog shattirs tidak kira dimana jua anda berada.Jika berkesempatan jemputla datang ke rumah saya di Teluk Intan ini.

Mudah-mudahan seluruh Umat Islam bergembira denga Hari lebaran yang bakal disambut tidak lama lagi.Walaubagaimanapun, semestinya kita sebagai orang Islam amat bersedih kerana bulan Ramadhan akan pergi meninggalkan kita.Untuk akhirya terima kasih kepada Abang Din Tantawi [Ustaz Nasruddin Tantawi]kerana sering bertanya saya bila nak balik habis dan sering juga memberi kata-kata semangat perjuangan kepada saya dan rakan-rakan kelahiran bumi Tantawiyyun.

Antara kalam us Din Tantawi yang sempat saya simpan ~

Tantawi 007 Din: w'salam
Tantawi 007 Din: bila nak balik
Video Minggu ini ~Shattirs
: Terima kasih kepada rakan-rakan yang sudi mengirim kad raya.InsyaAllah raya ini kita akan jumpa.Dan semestinya tempat yang ingin dituju dalam bulan syawal ialah Bandar Taiping.:)

Teluk Intan,Perak
6.30 p.m


Brought to you by : shattirs

No comments: