Keluarga SHATTIRS

Keluarga SHATTIRS
Assalamualaikum WBT

SHATTIRS Followers

Popular Posts

Saturday, November 22, 2008

Maklumat Terkini HAJI PMRAM 1429 HMAKLUMAT TERKINI HAJI PMRAM 1429 H ~


Makluman dari pihak USR PMRAM,untuk semua bakal-bakal haji.Visa dijangka siap pada 26 atau 27/11/2008 dan di jangka bertolak ke Arab Saudi pada pagi 28/11/2008,dan dijangaka kembali ke bumi Mesir pada 25/12/2008 ~

Rombongan yang akan diketuai oleh seorang Ketua,seorang mushrif dan 3 adhoc utama yang dilantik oleh PMRAM dan para2 HUJJAZ :

Adhoc Penempatan : Us Mohd Helmi (shattirs) TANTA/PERAK.

Adhoc Masakan : Us Fadhil KAHERAH/KEDAH

Adhoc Barang2 : Us Jannatun Naim TANTA/SELANGOR.


Rombongan ini disertai seramai 41 Bakal2 HUJJAZ..( 3 akhawat)

Mengikut perancangan awal,tarikh bertolak adalah pada 23 Zulqaedah bersamaan dengan 25/11/2008,tetapi disebabkan kelewatan mendapatkan visa ,tarikh telah dianjakkan beberapa hari.

Shattirs : Banyak kenangan manis mahupun pahit sepanjang membuat urusan mengerjakan ibadah HAJI pada tahun ini,moga ianya menjadi kenangan memori dalam diri ini dan rakan2 yang lain.Kesungguhan dan kesabaran yang tinggi adalah 2 elemen penting sepanjang menghadapi ujian yang kecil ini.Moga kami semua thabat dan terus istiqamah.

Terima kasih kepada Us Nik Azran dan us Mohad Nazrul diatas sedikit ilmu yang dicurahkan sepanjang keberadaan kursus HAJI PMRAM di rumah selangor baru-baru ini.

Shattirs :Ya Allah permudahkanlah urusanku dgn kapten kapal DAHAB ,mama n baba di Mekah serta mas'ul penempatan di Madinah nanti.AMIN. ~

Dikesempatan ini juga saya ingin memohon JUTAAN KEMAAFAN kepada semua rakan2 samaada di Malaysia,Mesir,UK,Jordan dan semua yang mengenali diri ini,dengan ucapan maafkan diri ini andai disana ada melakukan sebarang kesilapan samada yang lama mahupun yang baru.Doakan moga2 Allah permudahkan amalan saya dan kawa2 di sana nanti.:: Kursus selama 2 hari di Rumah Selangor,Asyir ::


`~ GAMBAR KELUARGA SHATTIRS ~

SHATTIRS : Ramai pembaca setia blog shattirs dan kawan2 ingin melihat gambar keluarga saya,so, inilah keluarga bahagia saya..

Gambar pagi Syawal yang lalu tanpa seorang pahlawan yang sedang menuntu ilmu di Perlembahan Nil untuk balik menjadi pejuang agama Allah.
~ GAMBAR SITI NURHALIZA BERSAMA DATOK K DI MEKAH ~:: Dato CT Nurhaliza bersama suami di Mekah pada tahun lepas::

Brought to you by : shattirs

No comments: